KONTAKT

 
 
 
 

Yogapass

Med fokus på hur det känns inuti, inte hur det ser ut utifrån.


Stilen är Brahmaniyoga, en vänlig och lekfull yogastil med betoning på nyfikenhet och känslan i rörelser, bort från strikta former och poser. Det handlar om kroppsmedvetenhet och sinnesmedvetenhet – att veta hur det är i kroppen och veta vilka tankar och känslor som rör sig i ens inre. Kroppen blir starkare och rörligare, sinnet klarare och lugnare. Passen passar både för nybörjare och de med tidigare erfarenhet av yoga. 


Måndagar 20:00-21:15 i Kapellet vid Sfären i Bergshamra, Solna. Terminskort gäller. Vårterminen startar 17/1 2022. Pris 2 500 kr för 16 pass.


Retreat

Med yoga, meditation och "The work that Reconnects"


En-dags retreat lördagen den 19 februari 9:30-16:30 i Kapellet vid Sfären i Bergshamra, Solna. Med rörelser och stillhet, tillsammans i tystnad. 


MBSR-kurs

Mindfulness Based Stress Reduction


Ungefär en gång per termin undervisar jag denna 8-veckors kurs för personal på Karolinska Institutet. Tidigare kunder som hyrt in mig som mindfulnesslärare är bland andra Yogayama, Träningspuls och Svea Hovrätt. 


MBCP-kurs

Mindfulness Based Childbirth and Parenting


Den här kursen har en egen sida under uppbyggnad. Just nu håller jag inte några kurser för gravida men har ett par kollegor som planerar att göra det när pandemin har lugnat sig. Se mindfulgravid.se för mer info.